Noticias


Nuestra arquera  Noelia Fernandez Puig
se ha ganado una plaza entre los arqueros elegidos por la Federación Española de tiro con Arco, para competir en el Campeonato de Mundo de 3D a celebrar del 19 al 24 de septiembre en Francia.


TIRADA SOCIAL AL POZO VERANO 2017

SABADO 15 DEJULIO A LAS 21.30 HORAS


RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA ARC INSTINTIU, RECTE I NU

Buenos resultados para los integrantes del Club Arc Les Franqueses


Fin de curso de la escuela de Arc Les Franqueses
El sábado 17 de junio tuvo lugar el final de curso de la Escuela Arc Les Franqueses con la presencia de Lluis Culi y los monitores de la escuela.

Nuestra enhorabuena a nuestros chavales y familias por una gran temporada.
SUSPENSIÓ RÈGIM SANCIONADOR EN L’EXERCICI DE PROFESSIONALS


A efectes del darrer notificat per l’ article 222 de la Llei 5/2017, de 28 de març 2017, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic […] novament s’ha suspès temporalmentel règim sancionador que imposava com a infracció l’exercici de les professions regulades per llei sense la titulació exigida i la no inscripció en el pertinent registre de professionals esportius.

Ens plau comunicar-vos que i en motiu a la nova suspensió de la vigència del règim sancionador des de l’1 de gener de 2017 fins a 1 de gener de 2019 tots el tècnics i Clubs afectats que des d’inicis d’aquest any no heu pogut emprendre les vostres tasques tècniques podeu tornar a tramitar amb normalitat i a través del Playoff les vostres llicències de tècnic català i nacional.

Us saludem atentament,

FCTA

 Barcelona, 19 d’abril de 2017

A todos los afectados en la aplicación de esta Ley, es decir, técnicos y monitores que estén interesados en obtener la licencia correspondiente, pueden solicitarla a:

info@arclesfranqueses.com
Share by: